Aanbieding!

Praatwijzer

149,50 199 (incl. BTW)

Categorie:

Beschrijving

Communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties, zowel op het werk als privé. Maar vaak stuiten we op misverstanden, aannames, en ineffectieve gesprekken. Het 12-weekse Praat Wijzer oefenprogramma helpt jou om deze valkuilen te vermijden en je communicatievaardigheden op een duurzame manier te verbeteren, zonder dat je dure cursussen hoeft te volgen.

Cursusopzet:

Dit programma biedt jou een gestructureerde, zelfgeleide weg naar betere communicatie. Het is gebaseerd op de 10 belangrijkste inzichten en 6 veelvoorkomende valkuilen uit Praat Wijzer, een wetenschappelijk onderbouwde gids voor effectieve communicatie.

In deze cursus leer je hoe je:

•Misverstanden voorkomt door aannames in communicatie te herkennen en te doorbreken.

•Betere gesprekken voert door actief te luisteren en empathisch te reageren.

•Heldere doelen stelt voor je communicatie en consistent feedback vraagt om beter begrepen te worden.

Hoe werkt het?

Elke week staat er een specifiek inzicht of een valkuil uit Praat Wijzer centraal. Aan de hand van eenvoudige, dagelijkse oefeningen en wekelijkse tips kun je je nieuwe vaardigheden stap voor stap in de praktijk brengen. Je reflecteert wekelijks op je vooruitgang met een schrijfopdracht, zodat je de opgedane kennis echt verankert.

Wat krijg je?

Dagelijkse oefeningen: Elke dag oefen je met praktische opdrachten, gericht op een specifiek communicatief thema.

Wekelijkse tips: Iedere week krijg je een nieuwe tip die je helpt om jouw communicatie verder te verbeteren.

Reflectieopdrachten: Aan het einde van elke week krijg je een schrijfopdracht om dieper na te denken over je communicatie in de praktijk.

Gratis Praat Wijzer boek: Dit boek begeleidt je door de 12 weken heen, met 10 inzichten en 6 valkuilen die jouw communicatie transformeren.

Wat maakt dit programma uniek?

Wetenschappelijk onderbouwd: Het programma is gebaseerd op bewezen principes uit de psychologie en communicatiewetenschap, zoals herhaling, zelfgestuurd leren en reflectie.

Praktisch en laagdrempelig: De oefeningen zijn eenvoudig te integreren in je dagelijkse leven. Je oefent zelfstandig, op je eigen tempo, zonder dat je dure cursussen hoeft te volgen.

Langdurige gedragsverandering: In tegenstelling tot intensieve maar korte cursussen, leer je hier door herhaling en gespreid leren. Hierdoor blijven je nieuwe vaardigheden op lange termijn behouden.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is ideaal voor iedereen die zijn of haar communicatievaardigheden wil verbeteren, zowel in professionele als persoonlijke contexten. Of je nu beter wilt leren luisteren, duidelijker wilt communiceren of juist effectiever wilt omgaan met misverstanden, dit programma helpt je op weg.

Doe mee en verbeter je communicatie op een duurzame, betaalbare manier. Start vandaag en ontdek hoe kleine, dagelijkse stappen grote impact kunnen hebben op jouw interacties!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Praatwijzer” te beoordelen
© 2024 SocialFactory - Powered by Maatos