Boekje: Herstellen doe je zelf

Moet jij herstellen van een operatie? Een sportblessure? Een flinke griep? Of wil je al heel lang je conditie verbeteren omdat je bij de eerste traptrede al buiten adem bent?

Dan kan dit boekje misschien wel helpen. Waarom? Omdat het basisproces van groei en herstel altijd hetzelfde is. En als jij daar goed rekening mee houdt, bevorder je dit proces van je eigen lijf. Het goede nieuws? Dat proces heb jij voor het grootste deel zelf in de hand!

Is de dokter dan overbodig? Nee, natuurlijk niet. Gelukkig kunnen tegenwoordig steeds meer ziekten worden opgespoord, vertraagd of gestopt. Chirurgische ingrepen kunnen levensreddend zijn en voorkomen heel vaak erger. Maar daarna? Dan begint pas het herstel. En dat doe je écht zelf.

En nee, dit is niet een door mij bedacht verhaal én ik ga ook niet vertellen wat je zou moeten doen. Dit boekje beschrijft alleen maar op eenvoudige wijze het bewezen biologische proces voor groei en herstel zoals dat voor iedereen geldt. En jij kan zelf kiezen wat jij daarmee doet.

 

SocialFactory geeft ook het nieuwe ALK-Pocketboekje uit, klik hieronder voor meer informatie of bestellen!

Wist jij…

Dat SocialFactory ook voor jou kan uitgeven? Of het nu gaat om een fysiek boek, een paperback, een E-book, een luisterboek of een andere productievorm, wij maken het mogelijk! En wist je dat SocialFactory juist ook kleine initiatieven eenvoudig een groter platform biedt?

De enige voorwaarde is dat jouw project bijdraagt aan zelfmanagement en eigen regie, en dat het laagdrempelig, eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen is.

Dat betekent…

Dat jij jouw productie ook in kleine oplages kunt aanbieden! Want er is zoveel kennis en kunde in het werkveld die gedeeld moet worden.

Dus heb jij een initiatief dat je breder wilt aanbieden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek de mogelijkheden en inspireer een breed publiek met jouw ideeën!

© 2024 SocialFactory - Powered by Maatos