Boekje: Herstellen doe je zelf

Moet jij herstellen van een operatie? Een sportblessure? Een flinke griep? Of wil je al heel lang je conditie verbeteren omdat je bij de eerste traptrede al buiten adem bent?

Dan kan dit boekje misschien wel helpen. Waarom? Omdat het basisproces van groei en herstel altijd hetzelfde is. En als jij daar goed rekening mee houdt, bevorder je dit proces van je eigen lijf. Het goede nieuws? Dat proces heb jij voor het grootste deel zelf in de hand!

Is de dokter dan overbodig? Nee, natuurlijk niet. Gelukkig kunnen tegenwoordig steeds meer ziekten worden opgespoord, vertraagd of gestopt. Chirurgische ingrepen kunnen levensreddend zijn en voorkomen heel vaak erger. Maar daarna? Dan begint pas het herstel. En dat doe je écht zelf.

En nee, dit is niet een door mij bedacht verhaal én ik ga ook niet vertellen wat je zou moeten doen. Dit boekje beschrijft alleen maar op eenvoudige wijze het bewezen biologische proces voor groei en herstel zoals dat voor iedereen geldt. En jij kan zelf kiezen wat jij daarmee doet.

Paperback (incl. verzendkosten)

E-book (direct in je inbox)

© 2023 SocialFactory - Powered by Maatos