Hardnekkige blessures die weigeren over te gaan, een zeurende lage rug, een knie die blijft steken of een enkel die blijft zwikken… Hoofdpijn, moe, concentratieklachten, moeilijk slapen etc… Van alles geprobeerd, maar je komt niet verder?

SocialFactory biedt ondersteuning om uit die impasse te komen. Zonder flauwekul, zonder mysterie, zonder medische fratsen of interventies. Zonder eindeloze herhaling en torenhoge kosten. Ik beloof je verder niks, behalve een realistisch verhaal. Jouw verhaal, samen met de bestaande kennis over fysiologie, fasen van herstel en hoe jij daar het beste mee om kan gaan. Dat hoeft dus ook geen eindeloze exercitie te zijn, maar een realistisch en praktisch programma op maat. Wat jij daarna zelf in de praktijk gaat brengen. Of niet natuurlijk…

Interesse..? Je kunt online altijd vrijblijvend en kosteloos kennismaken met SocialFactory, we spreken elkaar dan via een video-, telefoon- of chatsessie.

Wil je liever “live” afspreken dan kan dat natuurlijk ook. SocialFactory heeft eigen praktijkruimte in Rotterdam, maar maakt ook gebruik van het ruime aanbod van flexibele werkplekken en kantoorruimte in heel Nederland. We kunnen dus afspreken op locatie in Rotterdam, óf bij jou dicht in de buurt. Je kunt direct zelf je afspraak inplannen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Hou bij afspraken op locatie wel rekening met reistijd voor jou óf voor mij. Of neem contact op via 0651123204, info@socialfactory.nl of via het contactformulier.

Wat kost ondersteuning van SocialFactory?
Als je kiest voor ondersteuning van SocialFactory dan heb je voor een belangrijk deel zelf regie over de kosten. Afhankelijk van de locatie betaal je een vast bedrag per kwartier, jij bepaalt altijd zelf of je vervolg wilt of niet.

De kosten zijn inclusief BTW en reiskosten;

  • Online (video, telefoon of chat) kennismaking: kosteloos
  • Online (video, telefoon of chat) contact: € 17,50 per kwartier
  • Persoonlijk contact in Rotterdam: € 21,50 per kwartier
  • Persoonlijk contact bij jou thuis of in jouw directe omgeving: vanaf € 35,- per kwartier

Individueel aanbod

  • Medisch onverklaarde klachten
  • Burn-out
  • Conversiestoornis
  • Beweegprogramma
  • Op maat: op aanvraag

Meer lezen..? Bekijk hier enige artikelen ter inspiratie over lichamelijke klachten en gezondheid.